Πέρυσι η Βρετανίδα τραγουδίστρια Natasha Bedingfield τραγούδησε στο United Nations Climate Summit 2014 στη Νέα Υόρκη το τραγούδι «Love Song To The Earth», το οποίο αναφέρεται στις κλιματικές αλλαγές, που υφίσταται ο πλανήτης Γη και σίγουρα η Bedingfield με τα υπέροχα φωνητικά της το απογείωσε.

natasha_derpines_world

Αυτή τη φόρα 16 τραγουδιστές ανάμεσα τους και η Natasha Bedingfield ηχογράφησαν μια νέα version του τραγουδιού που κυκλοφορεί από τις 4 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο iTunes και μπορεί κάποιος να το αγοράσει μόλις για 0,99$.

Οι τραγουδιστές που συμμετέχουν συγκεκριμένα είναι: ο Paul McCartney, o Jon Bon Jovi, η Sheryl Crow, η Fergie, η Colbi Caillat, η Natasha Bedingfield, η Leona Lewis, ο Sean Paul, ο Johnny Rzeznik, η Krewella, η Angélique Kidjo, η Kelsea Ballerini, η Nicole Scherzinger, η Christina Grimmie, η Victoria Justice και η Q’orianka Kilcher.

Το «Love Song To The Earth» γράφτηκε από την Βedingfield, τον Toby Gad, τον John Shanks και τον Sean Paul και τα έσοδα θα δoθούν στο «Friends of the Earth U.S» και στο «United Nations Foundation».

paul

To τραγούδι ηχογραφήθηκε με σκοπό την ενίσχυση πράξεων για την προστασία του περιβάλλοντος ώστε να σταματήσει η συνεχής αλλαγή του κλίματος και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 11 Σεπτεμβρίου την ίδια μέρα που θα κυκλοφορήσει και το video lyric! Στην παραγωγή του video lyric συμμετέχει ο γνωστός βραβευμένος σκηνοθέτης Louie Schwartzberg και ο Jerry Cope ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συμμετέχουν o Chuck Leavell αλλά και ο κωμικός Lewis Black.

Η Bedingfield δήλωσε μεταξύ άλλων «Πολλοί άνθρωποι αγνοούν την κατάσταση του πλανήτη και θεωρούν ότι όλα πηγαίνουν καλά. Αυτό το τραγούδι μας θυμίζει ότι η ιδιοκτησία του πλανήτη ταυτίζεται και με την προστασία του. Επιπλέον θέλουμε να βοηθήσουμε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά διακατέχονται από φόβο».

Ακούστε το τραγούδι πρώτοι εδώ!