Tο νέο τραγούδι «Unbreakable» της Janet Jackson κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσω του «Apple Music Beats 1» πριν λίγες μέρες στις 4 Σεπτεμβρίου. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο της τραγουδίστριας, τον ενδέκατο σε σειρά και έχει γραφτεί από την ίδια τηνJanet Jackson, τον Thomas Lumpkins, τον Jimmy Jam και τον Terry Lewis. Tα υπέροχα φωνητικά της Janet Jackson σε συνδυασμό με τους στίχους και τη μουσική δημιουργούν την τέλεια συνταγή και σε εμάς αφήνουν ένα πολλά υποσχόμενο τραγούδι.

Ακούστε το εδώ!

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Unbreakable» ανακοινώθηκε και η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το νέο album της τραγουδίστριας.

Το album της με τίτλο «Unbreakable» είναι το πρώτο album της τραγουδίστριας μετά απόεπτά χρόνια απουσίας και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 2 Οκτωβρίου. Από τις 3 Σεπτεμβρίου υπάρχει δυνατότητα προπώλησης του στο iTunes.

To album περιέχει 17 τραγούδια και αναμένεται να κάνει μεγάλη αίσθηση και αυτό έχει ήδη φανεί από το single «Νο Sleep», το οποίο είναι νούμερο 1 στο Billboard Adult R&B.

janet-jackson-unbreakable-album-cover

Συγκεκριμένα τα τραγούδια που εμπεριέχονται είναι τα:

  1. Unbreakable
  2. Burnitup! (Feat. Missy Elliott)
  3. Dammn Baby
  4. The Great Forever
  5. Shoulda Known Better
  6. After You Fall
  7. Broken Hearts Heal
  8. Night
  9. No Sleeep (Feat. J Cole)
  10. Dream Maker/ Euphoria
  11. 2 B Loved
  12. Take Me Away
  13. Promise
  14. Lessons Learned
  15. Black Eagle
  16. Well Traveled
  17. Gon B Alright

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία ξεκίνησε στις 31 Αυγούστου. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν πολλές συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

H αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε όμως να κάνει ένα δώρο και στους φαν της στην Ιαπωνία γι” αυτό και θα πραγματοποιήσει 3 μοναδικές συναυλίες, στις 19 Νοεμβρίου στην Osaka και στις 21 και 22 στο Tokyo. Και δεν σταματούν εδώ τα καλά νέα για τους φαν της αφού έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ημερομηνίες για την περιοδεία της το 2016, που ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου 2016!